Vem sa att man behöver sova?

Klockan är nu sex på morgonen och normalt (om än morgonpiggt) folk brukar gå upp såhär dags. En annan har inte kommit i säng än, och nu börjar det kännas som om jag liksom missat chansen. Anledningen? Jo en liten hemtenta som ska in om några timmar. Klar är jag, skrivkramp har jag, och trött är jag. Och anledningen till att jag inte bums hoppar ner i sängen är för att jag helt enkelt är rädd för att försova mig och inte hinna lämna in hemtentan i tid. För det vore surt om något.

Idag/igår, hur man nu vill se det, har ägnats åt plugg/hemtetaskrivning och julpyntning. Jag har inte hunnit städa dock. Men det gäller ju att prioritera, och jag vill ju så gärna få upp adventsljusstaken och julgardinerna, så då valde jag helt enkelt bort storstädningen. Att välja bort hemtentan (hur frestande det än må ha varit) var ju inte riktigt ett alternativ.


Nu funderar jag på om jag antingen ska sätta på en film eller om jag ska lösa elektronikuppgiften så jag kan få den godkänd nån gång. Blir nog en blandning av båda... Om sisådär två timmar tänkte jag bege mig mot skolan!


Jupp jupp

Ja, nu bär det av mot [hg], här ska tjänas pengar. Eller kanske inte, men jobba ska jag. Hoppas på en lagom lugn kväll, folk borde väl va trötta efter gårdagens kravall? Dock får det ju gärna finnas lite folk i huset så man får blanda några drinkar :)

Ingen städöl blir det för min del (med största sannolikhet iaf), jag ska upp tidigt och ge mig av på familjemiddag hos mormor&morfar. Det var så länge sen sist och skulle chansa på att hela tjocka släkten kommer. Ja, den på mammas sida vill säga.

Efter ett lite för kort besök där bär det tillbaks till Linkan. Jag och Malin ska på Baljans p-fest, vi satsar på middagen och sedan får vi se hur länge vi stannar. Jag chansar på att vi beger oss ganska tidigt.

Och på söndag är det första advent! Här ska städas och pyntas! Ingen storstädning dock, måste hinna skriva hemtentan i programmeringen. Har lyckats göra 1/3 idag, och då började jag redan vid sju... :/ Men det kommer nog gå kanon!

Takida!

Weho, nu har jag varit på Takidakonsert :) Det brusar sådär lagom mysigt i öronen men det var det helt klart värt. Jag fick ett plektrum också! De kastade ut en i publiken och det landade precis framför mig. Vips var jag där med foten så var den min! *mohaha*

Nu sitter jag och Hanna hemma hos mig o snackar en massa skit :) Det var länge sen det.

 

   


Idag är ingen vanlig dag för...

Nåväl, hyfsat vanlig är den nog ändå. Jag ska till skolan om mindre än en timme och hämta ut en hemtenta i programmering, sedan ska jag plugga matte och mekanik tills jag ser i kors. Klockan borde va runt fem då. Sedan ska jag hem och säga hej till mamma som tänkte komma förbi en snabb sväng. Och därefter ska jag ner på stan o möta upp Hanna :) Och därefter ska vi på konsert! :D Närmare bestämt så ska vi se Takida! *yay* Hannas julklapp och födelsedagspresent till mig, allt i ett. O jag som inte fyller än på tre månader :p

För övrig kan det ju nämnas att jag har namnsdag idag. Jag och alla mina systrar plus mamma... *grattis* Och dessutom firar jag och Robin nio månader idag :)

Trötter

Pjhu, jag börjar känna mig både fysiskt och psykiskt utmattad. Tror det blir till att bädda ner sig i sängen snart o sova. Planerna va väl att se på film, men vi får väl se om jag orkar hålla mig vaken :p

Jag fullkomligt drunknar i skolarbete just nu, och inte får jag tillräckligt gjort om dagarna. Varför ska det ta flera timmar att lösa bara ett enda mattetal?? Det är ju inte realistiskt att hinna med så mycket som jag ska hinna med om alla räkneuppgifter ska ta sådan tid att lösa. Det är ju knappt att det är realistiskt att jag ska hinna med allt vilket fall som helst... Håller på o funderar på vad jag kan bortprioritera, och jag har kommit fram till att hemtentamen i programmeringen och labben i signaler och system får vänta till nästa år. Ja, iaf det sistnämnda är jag helt säker på, sedan får vi se hur svår hemtentan är...

Imorgon har jag nästan inget i skolan (en ynka föreläsning) så då ska det pluggas! Sällskap önskas... Någon? ;)


Robin köpte julmust till mig förut :) O han köpte massa värmeljus åt mig när han va nere på stan förut idag! Pyromanen inom mig har vaknat till liv nu när mörkret fallit, blir så mysigt och även lite varmare med en massa ljus tända :)

Dags för film!

Söndagsmorgon

Jag hade beställt väckning någon gång runt nio tio, men Robin tyckte att halv nio var en bra tid. Eftersom han faktiskt va rätt söt i sina väckningsmetoder så lät jag bli att somna om. Väl uppe passade jag på att diska medan jag gräddade scones. Perfekt frukost :)

Nu har Robin begett sig hemåt o jag har bänkat mig framför tv:n... Har ont i magen så ska ta det lite lugnt innan jag tar tag i dagen. Det vankas plugg och kanske ett besök till Robins fotbollsträning. Därefter blir det bokföring för hela slanten.


RSS 2.0