Solat o badat

Vaknade av väckarklockan i morse och kunde nöjt somna om. Inget jobb som väntade utan bara en härlig ledig dag. Studsade upp rätt vettigt trots allt, packade en väska o begav mig hem till mamma. Därifrån bar det vidare till vätterviken där vi varit hela dagen, Petra, Sanna, Tessan, Wilma, mamma och jag. Några dopp blev det även för mig, lite sandslottsbyggande med Wilma (fast hon byggde inte lika mycket som hon rev...) och även ett och annat mattetal uträknat. Lite lätt röd/bränd är man väl men vad gör väl det :)

Nu är jag hemma igen, matteböckerna uppslagna framför mig och musiken på så att alla grannarna kan höra. Här ska pluggas! Och kanske lite annat också...


Tidsbrist som alltid...

Börjar stressa upp mig lite över allt jag ska hinna göra de närmsta veckorna. Det är bara att konstatera att jag inte kommer ha något liv här framöver och att jag kan glömma att njuta av den härliga sommarvärmen.

Har ynka tre veckor kvar till analys 2 tentan, och jag har inte ens läst in analys 1 än. Börjar kännas lite kört, men det måste gå på nått sätt. Sedan har jag lyckats packa hela tre kartonger till den stundande flytten, om en vecka har jag ny adress. När jag ska packa resten? Ja... Jag jobbar ju typ hela tiden, kommer hem sent på kvällarna känns det som, slutar jag fem enligt schemat kan jag nog räkna med att va hemma till sju. Vissa dar är det så iaf och då orkar man ju inte direkt med mycket mer. Dessutom har jag ju lovat malin att sy hennes overall, måste sy klart lite sömmar i den också, och gärna innan jag flyttar så det blir gjort. Däremellan vill jag ju gärna hinna njuta av solen och sommaren. På gott o ont så är jag ju inte ledig så mycket, det gäller ju att ta vara på den lilla lediga tid man har.


På tisdag är jag äntligen ledig. Har jobbat åtta dagar i streck då, och jag lovar, jag börjar bli lite sliten... Då ska iaf mycket hinnas med. Packa o plugga. Leta soffa på myrornas. Vill ju ha en fin soffa till nya lyan. Ingen som har en till salu? Vill ju även gääärna åka till stranden o bo där hela dagen. Måste ju jobba på solbrännan ;) Det troligaste är väl dock att jag sover bort hela dagen...


Hm, alltså... det small en massa här utanför förut... lät rätt mysko, trodde först det va raketer eller nått men sen tyckte jag att det lät lite väl kraftigt för det... Undra vad det kan ha varit... De kanske har sprängt jobbet i luften? Lite extra ledigt vore ju inte helt fel... Men kanske inte på det sättet...

Nu ska jag nog soooova... Imorgon blir det till att köra en ny tur. Lite läskigt men jag slipper tydligen köra själv iaf... Hoppas jag :S

Så var en till dag till ända

Idag har jag nästan varit kreativ, har faktiskt fått något gjort. Städat, eller snarare plockat iordning, här i lägenheten så den är nästan presentabel, pantat burkar, börjat brottas med pappersinsamlingen, tagit hand om min tvätt, o planerat de närmsta veckornas plugg... Dock har det inte blivit några mattetal räknade, känns mindre bra... Men imorgon så! Då är det matte för hela slanten som gäller!

Shoppoholic

Åkte till tornby idag tillsammans med Jocke för att kolla lite på bärbara datorer och tv. Vill ju köpa nått roligt för mina surt förvärvade pengar. Jocke var med som expert på det här med elektronik, eftersom jag inte har någon vidare koll på det. Efter att ha spanat in diverse datorer o tv-apparater kände jag ett extremt köpsug, ville ju inte komma hem tomhänt. Så bestämde mig för att kolla vad en dator kostade, om man tog det på avbetalning. Det slutade med att jag köpte en bärbar dator och det enda jag behöver betala är månadsavgiften för den trådlösa anslutningen :) När jag ändå va i farten köpte jag även en lcd-tv på 32 tum. Trot eller ej, men jag är inte så värst fattig efter detta!

Nu är jag hemma hos mamma o visar upp min fina dator. Fikar även på jordgubbar med grädde *mumma*

Tristessen tar över

Varför finns det inget roligt o hitta på en söndag som denna? Jag sitter och försöker va lite flitigt o räkna matte, men ni kan ju gissa hur roligt det är. Så vill hitta på något, nästan vad som helst, men det finns inte så mycket o välja på. Vädret är ju kasst, så det är ju inte direkt så man vill gå ut. Eftersom det är söndag så är det troligen stendött på stan. O alla ens vänner befinner sig på annan ort eller är upptagna med annat...


Nehepp, jag får väl ta o hitta på något ändå, typ städa, packa eller plugga... *urk*
Eller så går jag o köper onyttigheter o kollar på film hela dagen... :) Någon som vill göra mig sällskap?

Vad man gör en lördagkväll

Ja, normalt sett brukar man väl ha några roliga planer för helgen, någon fest, umgås med vänner, eller vad som. Eftersom mina vänner envisas med att befinna sig på annan ort så blir det lite svårt för mig. Så jag har ägnat kvällen åt att omväxlande sitta framför datorn och framför tv:n.

Så vad gör man för att liva upp en till synes meninglös hemmakväll? Jo, man blandar till sig en av sina favoritdrinkar och steker pannkakor. Japp, det är receptet för en lyckad meningslös hemmakväll det! :)

Äntligen helg!

Sooovmorgon :) Tänkte ju va duktig o gå upp rätt så vettigt, men ögonen kändes lite för tunga så jag somnade om och sov några timmar till... Men nu är jag vaken, har lite ont i kroppen för att jag sov för länge o lock för öronen... Priset man får betala för sovmorgon alltså.


Idag så har jag inget o göra. Inget kul iaf. Städa o plugga måste hinnas med, men jag vill inte... Ska väl försöka göra nått vettigt, typ tvätta lite, men mest tänker jag nog bara slöa :)



Pengabekymmer

Ja, denna dag trodde jag nog aldrig skulle komma. Nog för att man har haft det knapert och klagat över bristen av pengar. Men nu är det helt plötsligt tvärt om! Nu har jag för mycket pengar...!!

Saken är den att jag under höstterminen kommer tjäna mer än vad csn tillåter, allt på grund av att jag jobbade så jäkla mycket i juni... Jag vill inte få mindre studiemedel bara för att jag har jobbat under en period då jag inte har något från csn! Jävla sjuka regler, det här med fribeloppet alltså... Jag som flera gånger blivit erbjuden att jobba under terminen måste nu tacka nej eftersom jag inte kan tjäna mer utan att bli återbetalningsskyldig!


Måste ringa csn o höra med dem hur detta kan lösas på bästa sätt. Om inget annat så är det väl en bra sak att inte ta så mycket lån. Men pengarna jag tjänat i sommar ska ju gå till nya möbler ju! :(


Som om jag inte har tillräckligt att göra

Ja, i höst kommer jag att ha fullt upp och lite till. Jag hoppas bara att jag kommer orka o va tillräckligt motiverad för att klara av allt. Först och främst så är det ju skolan och alla tentor jag har efter mig. Sedan måste jag försöka pussla ihop pluggandet så jag kommer ifatt nån gång, vilket är bra knepigt eftersom alla kurser bygger på varandra och så. Men det ska nog gå. Sedan har jag ju festeriet  o det kommer ju ta sin beskärda del av "fritiden". Utöver det ska jag hinna jobba på HG tre gånger i månaden, samt att de vill att jag ska jobba helger på sommarjobbet (o det gör jag ju gärna för pengarnas skull). Dessutom har jag precis fått antagningsbesked från vhs om en kvällskurs som jag sökt. Jag kom in :) Kommer bli kul, men frågan är om jag faktiskt har tid? Ää, vadå det kommer säkert gå på nått sätt...


För övrigt så jobbar jag o står i. Det här med att sluta i tid är, har jag märkt, inte är tydligen inget man ska räkna med. Av hittills sju arbetsdagar har jag jobbat över fem. Sammanlagt fem timmars övertid. Hoppas det är bra betalt säger jag bara... Så det är väl inte så svårt att lista ut att jag inte har så mycket till fritid va? *suck*


Nu ska jag fixa lite musik till min mp3 och sedan gå ut på en promenad :)

Rik :)

Idag fick jag min lönespec, weho säger jag bara. Nu känns det nästan värt att ha jobbat haltv ihjäl mig, det blev mycket pengar vill jag lova. Så nu kan jag unna mig en ny fin soffa till min nya lägenhet eller nått annat påkostat.

Och ska även fortsätta i samma anda nu ett tag till, jobbar som en liten tok och orkar knappt med något annat. Ledig är jag inte heller så mycket (känns det som). Jobbar nu i helgen, så det känns lite tungt. Men men, tjänar ju pengar...



Jaja, nu ska jag snart sova, ska ju som sagt jobba imorrn så.

Skrivkramp

Jag försöker verkligen, verkligen komma på bra idéer och texter till olika gyckel, men det går bara inte. Det står helt still mer eller mindre. Vilka låtar ska jag använda mig av, vad ska låtarna handla om, hur får man den att bli bra...?? Nej, hjälp efterlyses! Någon som känner sig manad?

Dags för en update

Nu är jag äntligen klar med alla kurser och har precis klarat av riktig arbetsdag nummer två. Det går rätt bra, är inte allt för förvirrad och har inte gjort några större missar än. Och imorgon är jag ledig! Sovmorgon! :)

Så vad har jag gjort den senaste tiden...? Ja... Jag har ju då varit på femtioelva kurser. Eller tre, beror på hur man vill räkna. I helgen som va var det dessutom teambuilding med y6. Hur mysigt som helst. Så nu går jag o längtar till augusti o skolstarten. Nolle-p kommer bli grymt skoj :D


Nu ska jag slöa resten av kvällen. Jag har faktiskt, förutom övertid på nästan en timme, hunnit med att plocka iordning i mitt rum, tvätta lite och frächa upp i köket. Så jag förtjänar faktiskt lite vila! Så det så :)

RSS 2.0