Nu jäklar tar jag helg

Efter fem gånger tolv timmars jobb tar jag helg, två dagar senare än normalt folk. Det är nu jag passar på att göra precis allt jag velat göra de dagar jag jobbat.
Idag ringde klockan halv nio, så otroligt skönt med sovmorgon. Löparskorna åkte på och jag tog en kort tur i spåret. Kommit igång med träningen igen, check. Sedan bar det av ner på stan och en snabb sväng förbi mammas jobb där David gjorde ett syntest till sitt övningskörningstillstånd som jag tjatat på honom att skaffa så han kan ta körkort snart. Därefter tog jag en tur på stan medan David begav sig iväg till jobbet. Var på jakt efter ett par svarta shorts och jag lyckades hitta ett par mörkgrå jeansshorts som fick följa med hem. Därefter belv det en glass på Bosses i väntan på att mamma skulle gå på lunch så jag kunde hälsa på henne på jobbet. Tog med mig en liter jordgubbar till fikat efter maten, som visade sig vara lite mögliga i botten... Hem, lunch och sedan jaga reda på någon som ville följa med och bada. Begav mig till Bergs slussar tillsammans med Li och Daniel och avverkade årets första dopp. Var inte så farligt kallt i vattnet trots allt. Nu vankas det en stor kopp te nerbäddad i soffan pluggandes komplex analys och tittandes på tv.
Imorgon då? Då ska det plockas jordgubbar och solas och badas. Även disk och plugg ska hinnas med och så klart lite matlagning så man kan äta något under dagarna man jobbar.
Tänk om man kunde få ha helg hela tiden? :)

RSS 2.0