Att köa eller inte köa

Är hemskt trött efter en lång dag. Klockan ringde innan 6 imorse, något jag är långt ifrån van vid. Styrde kosan mot Södertälje och Scania, där jag spenderat mer eller mindre hela dagen. Företagsbesök kanske inte är de roligaste men här fick vi i alla fall testköra ett par lastbilar. 60 ton lastbil är inte sådär jätteknepigt att manövrera, tro det eller ej. Lite ledsen att jag inte hann testköra bussarna.

Nu är det frågan om hur natten ska spenderas. Det är ju tydligen biljettsläpp till UK och då borde man ju köa. Hela natten. Med tanke på hur pigg jag känner mig just nu kan jag bara tänka mig hur pigg jag lär vara vid 8 imorgon bitti. För att inte tala om vad det skulle göra med min dygnsrytm. Å andra sidan har jag hela natten på mig att plugga. Så jag står och väger lite fram och tillbaka. Svårt val. Jag ska nog sova på saken.

Bildregn

Denna helg är vigd åt att göra nytta. Städ och stök och allt sådant. Varför? Jo, för att mitt hem ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Hemskt helt enkelt. Så jag tänkte göra något åt det! Har en lååång lista med måsten som ska bockas av en efter en. Det bästa är att jag både har ork och tid denna helg! Så på med feel-good-musiken och fram med dammsugaren!



Tänkte bjuda på bilder från påsken, mer specifikt från mammas 50-årsfirande. Enjoy!



Storbak

Kära lilla mamsen fyller 50 om sisådär en vecka och på måndag är det stort kalas. Kära mor har då fått för sig att bjuda på kakor i mängder, så vad passar då inte bättre än att i tentaflykten hjälpa henne med kakbaket? Inte nog med att jag slipper plugga lite, jag kan provsmaka allt!


RSS 2.0