Ehmm...

Jaa... Plugga var det, ja det går ju lite trögt om man säger så. Inte för att va sån, men matte är knepigt emellanåt. Dock kan det ju i mitt fall bero på bristande förkunskaper, eftersom jag annars är rätt bra på detta ämne. Så vad göra? Jo, skaffa sig rätt förkunskaper. Det blir en snabbrepetition av linjär algebra innan jag ger mig i kast med en snabbrepetition av flervariabelanalysen innan jag slutligen tar tag i vektoranalysen. Tidsgräns? En och en halv vecka. Wish me luck!


För övrigt är har jag ett besök inbokat på vårdcentralen imorgon. Hoppas på att få göra ett allergitest eller något liknande. Så länge läkaren gör mer än förra gången blir jag nog nöjd. Titta i näsan och konstatera att slemhinnan är lite irriterad eller va det nu va, ja det hade jag liksom kunnat lista ut själv. Gör nått konstuktivt med din läkarexamen och tala om för mig varför istället.

Kväller

Då så, ännu en dag avklarad. Dessvärre har jag inte gjort allt för mycket vettigt idag, men å andra sidan måste man ju unna sig lite ledigt emellanåt. Imorgon blir det nya tag, ska försöka plöja igenom en hel bok om vektoranalys på bara några dagar. Bäst att sätta fart.

Jag har, på ett ungefär, två veckor på mig att lära mig vektoranalys, en kurs på 4hp. Det motsvarar ungefär 2 2/3 vecka skulle jag tro, så det är ju absolut inte omöjligt. Dock ska diverse annat hinnas med under dessa två veckor, så som en inlämingsuppgift i en annan kurs från innan jul samt en kurs i matlab. Tyckte att det vore på sin plats att få dessa två småsaker ur världen, trots viss tidsbrist. Påsklov? Skulle inte tro det.


Till helgen blir det nog iaf påskmat hemma hos mamma. Får se hur mycket jag hinner med de kommande dagarna bara, får ha det som morot. Ingen påskmat om jag inte pluggar flitigt. Borde funkar :) Dock blir det nog utan lille Robin, han måste plugga dygnet runt för sin tenta... Får ta med lite rester hem till honom sen :P

Imogon ska jag förresten på något PPG-möte. Har verkligen ingen aning om vad det är för något, men kallelse fick jag. Eller, helt ovetandes om vad det är är jag väl inte, har en pojkvän som har lite koll på sånt där. Men det hade ju varit trevligt med någon ytterligare information än bara en kort kallelse... Hur som blir det säkert trevligt, och dessutom har jag ytterligare två timmar som jag kan lägga till min tidsrapport sen. Ja, mötet har ju med studentvägledningen att göra och det ska allt rapporteras. Sedan borde jag försöka få tag på någon som vet mer exakt vad mer man borde rapportera in. Har säkert lagt några timmar på att läsa i studiehandboken och även suttit över någon halvtimme här och där på mottagningen för att läsa på eller hinna göra klart olika saker. Blir till att diskutera ihop mig med min kollega och sedan fråga Kerstin. Då kan jag passa på att fråga henne om jag borde boka tid för att lägga upp en individuell studieplan, eller om jag kan klara mig utan. Jag vet ju faktiskt vilka kurser jag vill läsa, nästan iaf. Sedan kanske jag måste ha hennes tillåtelse att läsa kurser från fyran, men men... Det är ju tur att hon är snäppet lättare att få tag på numera iaf :P (Eftersom man är studentväglerader och då måste hon ha kontinuerlig kontakt med en. Annars brukar hon va ganska så svår, till och med omöjlig att få tag på. Och ja, hon är studievägleradre)

Nu börjar Robin ropa på mig, tydligen dags att sova :) Så, natti natti!

Hupp hupp

Då var det söndag morgon. För det är söndag idag va? Känner mig lätt förvirrad, så jag skulle kunna ha fel på den punkten. Dock vet jag med säkerhet att jag jobbade på [hg] igår och att det skulle va en lördag, så risken att ha fel på dagens beteckning är rätt liten.

[hg]-jobb igår ja. Det gick finfint, även om vissa kunder är jobbigare än andra. Bland annat dök det tidigt på kvällen upp tre tjejer som seriöst måste ha varit näst intill döva, med tanke på hur högljuda de va. Detta var dessutom innan dansgolvet börjat spela och det var bara några få andra inne hos oss i drinkbaren, så behovet av att skrika till varandra fanns inte. Huvudvärksvarning på dem kan jag lova. Senare under kvällen dök det upp en kille som skulle ha en minutshot och som fick sin shot men som så snart han sett sin kompis hotshot ville byta till en sådan. "Men kan du inte bara hälla tillbaks spriten i flaskan? Jag kan hjälpa dig." Eh, nej och nej. "Det är faktiskt min födelsedag!" Och? Tyckte bestämt det var den där killen bakom dig ni sjöng för förut dessutom. "Men kom igen, vi kör sten-sax-påse på det?" Haha, tror du det på riktigt? Då ska du nog inte ha mer att dricka. Dessvärre fungerar inte riktigt spydiga kommentarer på fulla människor, så jag fick snällt hålla inne mina halvspydiga åsikter och tala om för honom att jag inte kunde hälla tillbaks spriten (det finns säkert nån lag om det ska du se) och att han kunde dricka sin shot och sedan beställa en ny. Han lyckades få nån tjej att bjuda honom på en lite senare sen så...


Just nu håller min lilla hemmafru (förlåt Robin *hehe*) att göra pizza till mig. Det har varit livliga diskussioner om huruvida han eller jag ska få va hemmafru och tydligen förlorade jag. Hur?! Jag kan minasann också baka pizza. Och bröd. Och kakor. Och jag kan laga mat! Även om vissa personer inte helt håller med...

För övrigt ska min lille pojk spela match i Mantorp idag. Jag  och lillasyster med bihang ska dit och titta var det tänkt. Jag ska bara lyckas ta mig till hålan... Tur nog går det ju buss och tåg och pengarna har inte sinat helt än :) Efter matchen ska vi hem och säga hej till mamma, äta lite mat och socialisera. Får se hur vi tar oss hem bara, en viss liten Robin vägrar åka tåg... Men han kan få stanna om det ska va så :P

Heeeelg!

Jupp, sovmorgon blev det. Ända till klockan nio... Morgonpigge sak till pojkvän är orsaken, inte var det frivilligt från min sida kan jag lova...

Nåväl, dagens planer är ännu lite luddiga, men en långpromenad ska snart betas av och ikväll blir det till att infinna sig bakom baren på [hg]. Däremellan ska jag väl hinna plugga en herrans massa samt eventuellt passa på att njuta av ledigheten. :)


Morrn morrn

Nyduschad, frukosten avklarad och dags att ta tag i dagen. Det vankas plugg för hela slanten, blandat med några fika och rastlöst surfande :P

Igår var det våffeldagen, och eftersom det dessutom lägligt nog var löning, så firades det med våfflor i mängder! :) Fy så mätt jag blev, tror jag fortfarande är mätt av det :P


Annars händer inte så mycket just nu. Två veckors "lov" inleds på måndag, eller redan imorgon hur man nu väljer att se det. Under denna tid ska jag hinna göra klart en inlämningsuppgift, lära mig matlab samt vekoranalys. Dessutom ska jag hinna jobba lite med elektronikprojektet. Det blir två hektiska veckor vill jag lova.


Betalade räkningar igår också. Jag kände mig nästan rik efteråt, men så passade jag på att köpa den kurslitteratur som jag behöver denna period. Ouch, det kändes i plånboken. Så nu är jag fattig igen... Och jag som ska ha råd med tandläkare och födelsedagspresenter osv...

Det som gömms i snö...

Ja, nu när snön sakta men säkert börjat försvinna dyker allt som gömts därunder upp. Öl och spritflaskor, fyverierirester, papper och plast och en herrans massa annat skräp. Det är ingen trevlig syn som möter en på väg till och från skolan. Att folk inte kan städa upp efter sig bara för att det snöar lite... Irriterande!


Så vad har man hittat på idag? Ja, jag har bland annat haft projektmöte, där jag utnyttjat min makt som projektledare. Dessvärre verkar inte alla överens om att jag har enväldig makt över gruppen :p Nåja, vi får se hur detta går, kommer bli intressanta veckor och förhoppningsvis inget som håller mig vaken om nätterna. (Förutom då jag måste sitta upp i skolan dygnet runt och skruva på roboten.)

Förutom mitt maktmissbruk så har jag även varit på profilinformation. Det är ju snart dags att välja kurser inför hösten och då ska man även välja profil. Ja, jag blev lite klokare men även mycket mer förvirrad. Ska jag välja signal- och bildbehandling, mekatronik eller medicinsk teknik? För att bara nämna några av profilerna som är intressanta. Hupp, hur ska detta gå? Det är nu jag tycker csn är elaka som bara ger en 6 års csn. Jag har hittat intressanta kurser som lätt fyller tio års studier till ju! Fast, okej, jag vill inte plugga i tio år till. Men att läsa två profiler, det vill jag och är nog nästan oundvikligt. Jupp, jupp, bara att sätta sig ner med studiehandboken och börja planera resten av studietiden!

Träningsvärk

Ouch... Mina muskler värker. För nog gav jag mig ut på en liten löparrunda igår. 3,6 km påstår Robin att det blev. Vem sa att motion var hälsosamt? Det gör ju bara ont och mina muskler känns ännu svagare nu än innan... Nåja, jag ska väl inte ge upp än. Fler rundor blir det, kombinerat med situps och armhävningar, så kanske min pinsamt dåliga kondis samt pinsamt svaga armar inte är så pinsamt dålig/svaga som innan. Se det som ett experiment. Resultat presenteras lagom till beachen 2013.


Kollade precis in skatteverkets hemsida. Jag vill ju veta hur rik/fattig jag blir lagom till skatteåterbäringen. Eller annorlunda uttryckt: blir det någon skatteåterbäring? Svar: JA!! 10 000 minst *jubel* Ja, jag vet, jag har skulder att betala igen. Men dessa pengar kan jag ju iaf betala tillbaks delar av dessa skulder. Sedan måste jag ju ha råd att leva i juni och juli, då jag knappt har några pengar alls. Faktum är att första lönen kommer i slutet av juli, så det gäller att strama åt plånboken fram tills dess. Hur som, pengar får jag och jag slipper leva på nudlar hela sommaren :)

Nu vankas det lunch, därefter plugg ett litet tag. Sedan ska jag hålla i en presentation av olika program för diverse gymnasietjejer. *gulp* Men det går säkert bra... :S

Fröken duktig

Hujedamig. Sitter i skolan och pluggar, det du! Sliten och trött är jag, men här är man flitig ändå. Ska snart bege mig hemåt för att fortsätta vara duktig hemma. Städa/diska ska hinnas med, samt en liten joggingrunda! Får hoppas att jag överlever alla isfläckar samt det faktum att konditionen är körd i botten :P Därefter ska lite plugg hinnas med. Fritid? Inte denna vecka nej...

Inte hann jag ringa Telia idag inte. Synd. Får bli imorgon. Vem tror att de kommer ge mig rabatt? Har fått höra att de är snåla med sånt. Men ärligt, jag kommer vara utan internet helt i över 14 dar. Då borde de ge mig 50% rabatt för denna månad. Mina argument är helt rimliga. Likaså  mina krav. Hoppas bara att de håller med mig om det :p


Nej, nu ska jag nog packa ihop här... Inte vill man sitta i skolan längre än nödvändigt. Dock har man inte så mycket till val om man måste ha tillgång till internet...

Måndag igen

Hej hopp... Uppe med tuppen (nästan) och vems fel är det då? Ja, inte mitt, lille Robin förstå inte riktigt begreppet sovmorgon. Men vad gör väl det, nu är jag uppe och nästan pigg dessutom. Frågan är vad man ska hitta på innan det är dags för skolan?


Igår lämnade jag in mitt dumma internet på lagning. 10 arbetsdagar skulle det ta *urk* Det blir alltså ett till samtal till Telia och denna gång med kravet om kompensation. Inte vill väl jag behöva betala för något som jag inte kan använda?! Nåväl, jag tror precis att jag kom på vad jag kan roa mig med innan skolan...



Morrn

Goood mooorgon! Jag har sovit som en klubbad säl. Nice. Dessvärre känner jag mig även som en klubbad säl... Ont lite överallt och seg som bara den. Det går väl över nån gång.

Idag vankas det föreläsning. Första för denna period. Ska även ha ett möte med min projektgrupp, men annars är schemat rätt tomt... Men med ny period och allt är det alltså dags att ta tag i studierna igen. Kanske skulle ägna kvällen åt plugg, men det brukar inte locka när kvällen väl anlänt.


Datakrångel?

Mitt internet är kaputt! Nooo :( Eller ja, det funkar inte på någon dator hittills, alla två som jag testat på. Så jag tyckte att det var en legitim slutsats att dra. Annars är det min dator som är kaputt, mycket värre! Tur att skolan har internet iaf som man får (miss)bruka hur mycket man vill :P

Det var [hg]-jobb igår, jobbade tillsammans med Jonas. Malin och Jenny jobbade i Bex dessutom. En massa små "trevliga" utbytesstudenter som försökte övertrassera sina konton, trevligt trevligt. Ta kort måste helt klart vara bra för affärerna. Efter stängning blev det sedvanlig städcider som blev en till som blev en till. Ja, fast Malin&Jenny gav upp tidigt, de små veklingarna :P En annan kom i säng runt sex eller så... 

4-5 timmars sömn senare så är jag inte sådär jättepigg. Behöver mina åtta timmars skönhetssömn för att må bra ju. Men hade mottagning idag så va bara att släpa mig upp till skolan vare sig jag var vaken eller ej. Nu har jag dock ingen bra ursäkt att stanna kvar i skolan längre, förutom bristen på internet hemma. Så ska bege mig mot affären, köpa maaaat och sedan hem och plugga. Helt ärligt, jag ska plugga. Läsa en massa sidor i fysikboken, på engelska, så det borde nog gå att hålla sig vaken iaf tio femton minuter!


Btw, det snöade i morse! *grr* Naturen motarbetar mig, det ska va våååår nuuuu!

Ute på vift

Nu sitter jag hemma hos mamma, i hennes nya hus. Vi ska snart spela kort och mumsa på melon och annanas som jag köpte tidigare idag. Hur jag ska få ner en enda tugga återstår att se, jag är fortfarande proppmätt från middagen... (tacos i määängder *nomnomnom*)

Idag kom lilla lillasyster upp till skolan och pluggade en två timmar. Under denna period hann vi med två besök i baljan samt en omgång uno mot en massa lingare. Plugga hann vi också, typ... Tycker lilla systeryster kan göra detta besök till en vana. Då får jag sällskap och hon får lite proffshjälp med sitt skolarbete :P

Nu vankas det kortspel!

Kväller

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Snart ska jag bege mig mot [hg] där jag ska tillbringa resten av kvällen. Det vankas jobb för hela slanten. Är inte jättepepp än, men det kommer :)

Idag har jag, liksom föregående dagar, försökt plugga lite hemma hos Malin. Och som vanligt gör Malin lite allt möjligt förutom att plugga :P Inte för att jag klagar, idag fick jag god paj att mumsa på.

Vinterns offer

Vid lunchtid idag skulle jag upp till skolan för att jobba. Och med jobba menar jag faktiskt jobba och inte plugga, det ni :P Hur som så var jag lite sent ute och tänkte att jag nog skulle ta cykeln bara för att försäkra mig om att inte komma för sent. Eftersom cykelvägarna i ryd inte direkt varit helt framkomliga nu i vinter har cykeln fått stå och jag har prommenerat till och från skolan istället. Ganska snabbt konstaderade jag att cykeln nog inte riktigt var funktionsduglig, det gick nämligen inte att trampa! Det visade sig att cykelkedjan rostat sönder... Ärligt talat förstår jag inte riktigt hur det gått till. Cykeln har ju varit frusen, och då borde den väl inte kunna rosta?

Nåja, helt förvånad är jag ju inte, den var rätt rostig sista jag använde den, vilket var vid nyår nån gång. Det intressant är att den blev rostig efter att snön och kylan kom. Hade den rostat sönder i oktober november nån gång hade det känts mer förståligt.

Nu är nog syrran jätteförskräckt och muttrar surt för sig själv att jag allt är skyldig henne en ny cykel, eftersom cykeln i fråga faktiskt är hennes. Nu är det väl inte helt sant, hon lämnade den ju här i Linkan och for iväg till London, så hon kan ju va glad att jag ser efter den åt henne. Men, kära systeryster, jag har faktiskt tänkt försöka fixa kedjan. Funkar det inte att smörja den (tveksamt eller hur?) så ska jag se om jag kan skruva dit en ny.

Tänkte passa på att köpa en ny stänkskärm till min egna cykel också så jag kan börja använda den sen, så kan syrrans cykel få åka hem och bo hos pappa. För om den ska stå obevakad här hemma hos mig så lär den sluta upp som min gamla (och väldigt trasiga) cykel gjorde: stulen/bortforslad/borttrollad.

Och förresten, jag kom i tid till jobbet ändå :)

Phju!

Nu har jag diskat, lagat matlådor och diskat igen. Köket är nästan skinande rent, dock drar ju all disk på tork ner känslan av välstädat.

Sitter och mumsar på matlådematen. Man måste ju provsmaka! Och gott blev det, kycklingwok och nudlar. *nomnom*

Idag har jag försökt mig på att plugga optimering. Igen. Det går inget vidare. I ärlighetens namn går det faktiskt urdåligt. Men skam den som ger sig, eller vad ska man säga? Imorgon är det dags igen, men jag inser att jag snarare pluggar inför tentan i juni än inför den på fredag. För ja, det är rätt orimligt att jag ska hinna läsa in mer än halva kursen på två dagar. Jag säger inte att det är omöjligt. Bara orimligt.


Efter tentan på fredag har jag fem dagar ledigt innan den nya läsperioden drar igång. Fem dar! Nice! Undra vad jag ska hitta på då? Mest troligt så ska jag plugga vågfysik, elektronik samt lite matlab. Japp, det är vad jag gör när jag är ledig!

Skönheten & odjuret

Är det bara jag som tycker att häxan (eller vad hon nu är) i början är lite väl hård? Prinsen/odjuret får bara till sin 21:a födelsedag på sig att hitta en tjej som älskar honom och som han älskar tillbaks. Jag menar, en del går hela livet utan att lyckas med det... Och det är ju bra mycket svårare om man är extremt hårig och har huggtänder...

Sen undrar jag hur man kan glömma bort ett stort slott, men prins och allt, på bara några år. Ja, för prinsen kan ju inte ha varit allt för ung när han blev förtrollad... Å andra sidan betera han sig ju som en bortskämd liten barnunge...


Hur som, vilken nostalgitripp :) Det må var knepigt med att spola fram och tillbaka och bildkvalitén är ju inte den högtsa, men var det inte bättre förr ändå? Nog var filmerna bättre då om inget annat!

Filmtajm!

Nu är jag hemkommen från Malin och gissa vad jag fick med mig hem? Jo, dessa filmer som jag lånade ut för evigheter sen.

Så nu ska jag damma av min gamla video och se på film hela kvällen lång :) Hoppas bara att den funkar, det var ju några år sen sist...


Mästerkock i all ära...

Då sitter man hemma hos Malin och "pluggar". Böckerna ligger brevid mig och jag ska snart sätta igång, jag lovar. Tenta-pluggandet må gå trögt, men det går framåt.

Förmiddagen och även några timmar efter lunch tillbringades med att arbeta med elektronikprojektet. Min tanke att sitta med tenta-pluggandet hela eftermiddagen gick inte alls. Så det är alltså först nu som jag kan ta tag i det. Vilken rolig kväll jag har att se fram emot...

Nu över till nått annat. Igår köpte jag en herrans massa rotfrukter som jag tänkte tillaga i ugnen, för att ha några matlådor såhär i tenta-p. Duktigt tärnade jag upp allt och körde in i ugnen. Där nånstans dök Robin upp och ville ha lite uppmärksamhet. Vi passade på att äta upp efterrätterna som jag gjorde för några dar sen och sedan slängde vi igång ett avsnitt av House. Ett avsnitt blev tre och jag glömde totalt bort mina rotfrukter. Efter tredje avsnittet kom jag förskräckt på att jag ju hade mat i ugnen, rusade dit med övertygelsen att jag skulle mötas av en hög kol. Konstigt nog var det inte en hög kol som väntade där i ugnen på mig, men likväl ett gäng riktigt torra rotfrukter. Dessvärre såg det inte speciellt aptitligt ut trots avsaknaden av den svarta färgen, så mina två till tre matlådor åkte rakt i soporna. :( Frågan är om jag ska ge det hela ett nytt försök ikväll? Rotfrukterna var ju tack och lov riktigt billiga, och jag behöver ju matlådor...

Brum brum

Uppe med tuppen idag igen. Helt frivilligt var det knappast, men tenta-plugget kallar så det var bara att slita sig från drömmarnas land. Nu vankas minst fem timmar i skolan tillsammans med optimeringsboken. Helt sinneslöst tråkigt ämne, trots att det är intressant. Motsägelsefullt? Nehej... Problemet är att jag inte alls är motiverad att lära mig något om optimering, hur intressant ämnet än kan tyckas. Vad ska jag med det till liksom? Jag vill lära mig om elektronik och sånt ju, kan vi inte bara skippa alla andra meningslösa kurser?

Min dator brummar... eller vad man nu ska kalla ljudet. Oroväckande... Kanske dags att vårstäda datorn lite? Och kanske att jag skulle använda det där usb-minnet jag fick från baljan förra terminen. Räcker kanske inte till alla viktiga bilder och dokument, men de flesta. Jag får se till att ta tag i det ikväll eller så.

God morgon, god morgon!

Uppe med tuppen, en söndag! Inte var det min idé iaf. Men nu är jag vaken och har redan hunnit med att äta frukost. Snart ska jag öppna upp böckerna och se om jag kan banka in lite mer om optimering idag. Det gick ju i ärlighetens namn inget vidare igår...

Faktum är att plugg är det enda som står på schemat idag. Det och en tur upp till skolan... Roligt liv man har :P Men det är ju tenta-p och då är det vad som gäller.

Då var det dag igen

Nu har jag slagit upp böckerna framför mig, det enda jag saknar är motivationen. Dessvärre verkar den ha sprungit och gömt sig, och inte har jag väl tid att leta efter den nu? Hur som haver, det vankas tio timmars plugg idag, fyra till sex föreläsningar ska hinnas med och två till tre lektioner. Bara att bita i det sura äpplet. Optimering är roligt, optimering är intressant, optimering är... Ja, om jag upprepar det tillräckligt många gånger för mig själv kanske jag börjar tro på det?



Pluggeliplugg

Idag står det på mitt pluggschema (som jag upprättar inför varje tenta-p och som jag aldrig följer) att jag ska läsa in två föreläsningar samt göra en lektion. Hittills har jag inte ens öppnat boken. Det går bra det här... Till mitt försvar har jag att säga att jag fortfarande är sjukt trött, idag har jag till o med tyckt att det varit jobbigt att bara stå upp (Och nej, min kondis är inte dålig. Jag går ju till och från skolan varje dag i rask takt. Vardagsmotion is da shit). Sedan har jag avverkat ett lunchmöte samt två timmars arbete på elektronikprojektet. Därefter har jag mest bara hunnit gå hem, gått och handlat och nu till sista satt mig ner för att kanske göra lite nytta. Dock blev det mest att svara på lite mail och sånt...

Överväger att slappa resten av kvällen och satsa på stort imorgon istället. Det är inte alls omöjligt att jag faktiskt hinner få en massa gjort imorgon, så jag kan inte riktigt komma på några bra argument för att inte slappa. Det faktum att jag är sjuuukt trött gör ju inte valet så svårt heller.


Nu vankas det plättar som min lille favoritpojkvän har lagat åt mig (smöra för honom på bloggen måste väl funka lika bra som i verkligheten?) Därefter hoppas jag på lite bra avsnitt av house och greys och därefter soooova :) Kanske även att min lille pokj kan få lite massage eftersom han har ont i ryggen och trots allt varit rätt snäll idag, trots att det faktiskt va hans fel att jag förlorade i uno förut :P

I skolan och fördriver tiden på bästa sätt

Snacka om flyt egentligen. Här på skolan är det ju näst intill omöjligt att få tag på någonstans att sitta och plugga såhär dags på dygnet. Speciellt om man vill sitta i ett grupprum eller liknande. Men nyss när jag och Robin gick och letade som bäst så såg vi att några verkade hålla på att plocka ihop i grupprummet som vi precis gick föbi. Det var inte så svårt att sticka in näsan och fråga om de tänkte gå. Och vola, ett eget litet gupprum! Så nu sitter vi här, Robin och jag, framför varsin dator. Dock tror jag att Robin gör aningen mer nytta än vad jag gör just nu :P


Jag ska strax sätta igång med lite skolarbete, men först funderar jag på att springa iväg och införskaffa lite fika. Något drickbart vore inte helt fel heller. Vi får se. Har för mig att jag hittade en tjuga i fickan förut så :)

Ikväll vankas det FUM-möte. Lite småspännande får jag säga, har ju aldigt varit med på något sådant tidigare. Inte heller mitt fel då jag precis fått komma med i FUM. (FUM är Linteks fulmäktige, vi bestämmer om allt. Nästan ^^) Ja, ibland har man flyt, någon hoppar av och eftersom jag precis inte fick komma med förra våren stod jag först på reservlistan. Sedan att det snart är omval är en annan sak. Frågan är om man ska ställa upp i valet nu i vår igen...?

Nu: över till studierna!

Tiden går fort när man har roligt

Eller så har man bara sjukt mycket att göra och sjukligt lite energi.

Ja. Alltid är det något på schemat, är det inte skola, så är det jobb, är det inte jobb så är det möten, är det inte möten så är det hushållsarbete, är det inte hushållsarbete så är det diverse andra måsten. Listan kan nog göras betydligt längre.

Fylla år har jag hunnit med. Ja, tydligen bör man fira med pompa och ståt när man fyller 25, vare sig man vill eller inte. Självfallet firade vi med släkten, trots snöoväder och en full kallender. Även en vanlig hederlig födelsedagsfest med en massa vänner hanns med. Finfina presenter har jag fått också, och någon dag inom en snar framtid ska jag bege mig på shoppingtur och göra slut på presentkorten jag fått. Kamera fick jag också, så bilder utlovas i framtiden. Utöver detta fick jag både det ena och det andra, tackar tackar.


Just nu ligger jag nerbäddad i Robins säng o mår sådär. Jag är verkligen sjukt trött! Varje dag, hela tiden... :( Vad är det för fel liksom? Järntabletter har jag ätit, dock verkar de inte gjort någon skillnad. Nåväl, jag ska försöka få sova ordentligt nu i natt så kanske man är piggare imorgon. Och får Robin för sig att snarka det allra minsta kommer han vakna av att en kudde är påväg ner i halsen på honom... Sen kommer vi sova gott båda två ^^

Nu ska jag frossa lite mer i allt godis jag fått, och även spendera lite tid med studier. Skriva designspecifikation eller läsa om nätverksoptimering, det är frågan. 1½ vecka kvar till tentan avgör valet helt enkelt...

RSS 2.0