Flytthjälp

Idag har jag hjälpt lilla Elenor att flytta lådor och en massa annat krimskrams. Det blev två vändor mellan flamman och ryd, i mamsens lilla audi. Men nu är det iaf klart och man är smått utsliten. En eller två koppar te och nerbäddad i soffan var planen för resten av kvällen, men märkligt nog fastnade jag framför datorn tillsammans med dr. Scheme... Lite ambitiöst till och med för mig...


För övrigt har jag (äntligen) fått en labbpartner på programmeringen! En viss Henrik ville tydligen va med mig o koda... Trevligt, trevligt... Dock måste han nog känt sig lite överkörd då jag vägrade lämna ifrån mig tangentbordet :P (Ja vadå, mina program funkade ju finnemang...)



Planen för kvällen var ju att sova... Ehm... Det gick ju som vanligt inte enligt planerna, ska nog inte krypa till kojs än på ett tag... Men ska nog lyckas sova gott inatt iaf...

Tanken va ju att jag skulle sova

Ja, planerna va att tidigt krypa till kojs, men dessvärre fastnade jag framför datorn. Och tro nu inte att jag inte gjort något nyttigt, för det är precis vad jag har! Jag har pluggat programmering till bristningsgränsen... Och nu har jag kommit till det stadiet där jag inte längre förstår de engelska orden, så lika bra att lägga ner för natten... Sängen nästa!

Flitiga jag

Idag va det riktigt trevligt att komma hem. Iof undrade jag vad de där hemma nu hade hittat på då jag kom ut ur hissen (jaa, jag är lat) och dörrmattan låg utanför dörren. Väl innanför dörren får det sin naturliga förklaring, då hela lägenheten skiner rent. Ja, i den mån den nu över huvud taget kan skina så... Blev så glad :) (ja, det betyder ju att jag slipper städa...)

Dock har Elin, som då va den flitige städaren, sättit upp en lapp med "städveckor", så vi alltså ska städa en vecka var... Ok, det kan jag väl gå med på. Jag envisades dessutom med att få städa vecka åtta, inga protester där inte. Jag undrar varför?


För övrigt så har jag varit rätt flitigt idag. Trots att jag va sekunder ifrån att somna om i min varma säng i morse så masade jag mig upp och iväg till skolan. Och med masa menar jag stressa halvt ihjäl mig. Det är helt enkelt resultatet av att ha tryckt på snooze allt för många gånger. Men frukost han jag få i mig, även om jag ju fick cykla som en liten dåre till skolan sen. Sedan va jag vaaarm!

Efter en föreläsning i fysik och en paj till lunch kom kroppen plötsligt på att den inte fått sova tillräckligt inatt och helt plötsligt kände jag mig mer död än levande. Jag masade mig trots detta iväg till stundande lektion i programmering (jag trodde ju att den skulle ge nått liksom). Men efter att ha suttit och först försökt förklara några uppgifter från förra lektionen för Carro (och inse att man själv inte kommer ihåg hur uppgifterna ska lösas) och sedan försökt lyssna när Simon förklarade denna lektions uppgifter för mig och Carro, ja då var jag inte långt ifrån att börja snarka...

Sedan drog jag, trött och sliten, hem till Malin för att fortsätta plugga i några timmar. Duktigt! Kändes inte alls lockande och så värst mycket blev väl inte gjort, men jag kom iaf lite längre fram i matteboken... Ja, inte för att jag är ifatt speciellt snart inte... Men på nått vänster, jag vet inte hur, så ska jag bara klara både analys 1 och 2 denna tenta-p! Det ska gå!!

Tänkte va duktig idag och köpa labbhäftet till fysiken så att jag kan förbereda mig lite till labben på torsdag. Men tji fick jag, det fanns inte ett enda häfte kvar... Efter att ha beklagat mig lite över detta för Elin kom hon med ett litet gult häfte misstänkt likt det häfte jag va ute efter... Jo visst va det samma labbhäfte som jag skulle ha! Och inte nog med det, lite gamla labbrapporter hade hon också :P Nåväl, lite extra hjälp kan jag väl få? Ännu har jag, vad jag vet om, ingen labbpartner, och i denna kurs vägrar jag labba själv!!

Och appråpå labbar, så tror jag att jag lyckats lista ut huruvida jag klarat första programmeringslabben eller inte. Det stod dock "väl godkänd i tid". Inte visste jag att man kunde få vg... :P I'm the man, eh woman!

Så var det tänkt att avsluta dagen på HG över en öl/cider/cola/vatten (vad som nu hade föredragits) tillsammans med girlsen. Men, det tyckte inte min mage alls, utan bestämde sig för att göra jätteont så jag inte ens vill röra mig... Mycket elakt. Mycket elakt... (kan ha visst samband med min middag som innehöll cream fraiche, och min mage tycker inte alltid om laktos... och är man fattig student så är det nästan värt att få lite magknip bara man sparar in en femma, eller vad det nu kan va, på att inte köpa laktosfritt)

Nu ska jag utmana min mage med lite programmeringsplugg så jag klarar kommande labb, och även stundande dugga...

Så var det dags att leka bartender igen

Idag "vaknade" jag av väckarklockan klockan sex utan att ha sovit en blund. Pga detta mådde jag rätt kasst och bestämde mig att jag knappast skulle få ut något positivt av dagen utan att få sova iaf fyra timmar. Sagt och gjort, jag kilade in öronpropparna i öronen och somnade. Efter hela fem timmars sömn kravlade jag mig upp, satte mig vid datorn och skrev en del nödvändiga mail innan jag gav mig ut o sprang en runda. Inget plugg blev det dock idag, men med tanke på att jag pluggade hela dan igår så tycker jag inte det gör så mycket.

Vid fem va det dags att dra iväg till HG för en liten rundvandring och "intervju". Så mycket intervju var det ju inte, mer info om vad som förväntas av mig o så vidare. På fredag jobbar jag mitt första provpass, så kom gärna förbi o beställ någon rolig drink så ska jag nog lyckas blanda till den åt dig :)

För övrig borde jag nog sova nu, föreläsning imorgon i vågfysik. Bäst o va utvilad så man är mindre frestad o somna då liksom...


Jävla dammråttor

Jag va så duktig igår och dammsög o plockade iordning eftersom mamma o lillasyster skulle komma förbi. Och vad är straffet? Jo en jätteirriterad näsa som bara kliar och nyser hela tiden... Jag är nämligen rätt säker på att jag inte är förkyld, utan detta är helt enkelt resultatet av att jag försökte dammsuga upp ett halvårs lager av damm. Resultatet av detta var ju helt enkelt att dammet bara virrar runt i rummet och plågar min näsa till bristningsgräns.

Ja, jag är nog allergisk... *suck*
Undra om man skulle betala vårdcentralen för att få detta på papper, eller om man kan hävda det ändå. Det är ju lite som att jag säger att jag är halvdöv. De allra flesta som känner mig kan nog hålla med om det. Men jag tror faktiskt inte läkaren skulle hålla med... (Sist jag kollade hörseln va den nämligen felfri. Men så va ju det i nian också)



Söndag

Så va helgen nästan slut och jag känner mig mer eller mindre uppvilad. Paniken har dock inte riktigt släppt, alltså paniken orsakad av att jag känner att jag ligger på tok för lånt efter i skolan och har på tok för mycket att göra. Men, är man obotlig optimist så är man. Detta ska allt gå bra!

Sitter och pluggar programmering lite halvhjärtat, så att jag kan börja på labb 2 snart. Ska väl även titta lite på matten, men där ligger jag ju så långt efter så det nästan känns som om det inte är någon idé. Men, bort med de tankarna o se till o komma ifatt lite så ska väl paniken försvinna för denna gång.


För örigt har jag rätt tråkigt... Har en hel del att göra, egentligen, men vem vill städa o tvätta o plugga när man kan göra annat? Dock vet jag inte vad detta "annat" skulle vara för tillfället... Några förslag, någon???

What to do, what to do...?

Jag har lite tråkigt just nu... Sov jättelänge i ren protest, vill ju passa på o sova ut nu när det är helg. Sedan har jag sett en film och nu funderar jag på om jag borde städa eller inte. Har dammsugit i mitt rum, vilken verkligen va på tiden. Så nu rinner näsan och kliar o håller på, men dammet är borta i stort sett :)

Mamma och Petra hotade med ett besök senare idag, därav städnojan. Men jag har väl mer eller mindre kommit fram till att jag inte orkar städa så de får klaga hur mycket de vill...


Känner visst behov av att plugga, men det är ju helg! Då ska man inte göra sånt. Men ligger man efter så gör man. Nåväl, får se om jag öppnar nån mattebok eller så senare idag...


Ikväll är det utflyttningsfest hos Elenor. Snälla lilla jag har lovat hjälpa till o fixa maten, även om det kommer bli rätt stressigt...

Nej, nu ska jag nog hitta på nått skoj o göra innan jag somnar av tristess

Jag borde nog iaf överväga o bli nykterist

Igår va det tentakravall och innan dess sittning och fulvinsrunda. Så lilla jag va rätt full i slutet av kvällen... Lite för full faktiskt... Så mycket ska jag nog aldrig mer dricka, men jag vågar inte garantera nått...

Kvällen började iaf med en fulvinsrunda och därefter sittning. Maten som serverades va rätt god, men jag misstänker att någon tappat kryddkaret i grytan för starkt va det... Efter maten och lite gyckel så va det dags för kravall, men eftersom klockan bara va typ tio drog alla iväg på olika mellanfester. Så även jag, som hamnade hemma hos Benjamin tillsammans med Alexander, Maria och Erik. Framåt tolv drog vi upp till kårallen igen och festade natten lång :p


Fick även kommentaren igår av Alexander att jag tydligen hade potential att få femmor i allt om jag bara ansträngde mig lite. Tyckte han yrade nått om att jag skulle va en av de smartaste i klassen... Vad kan jag ha gjort för att vilseleda honom så dant?

Jasså

Gjorde nått test på facebook, som hade med min födelsedag o göra... Detta va resultatet iaf:

You are the rebel with a relentlessly restless nature. Smart but when unleashed, you tend to seek out exotic experiences over new ideas. People are sometimes flustered by your great potential, but you love your unconventional life. You're a heartbreaker, though not always knowingly. People get attached to you, and then you move on.


Jaaa... Där ser man... Inte visste jag detta! :p

Wee, I did it!

Efter att ha bråkat med den tionde labbuppgiften till programmeringen i flera timmar hade jag kommit så långt som till att ha ett helt program som funkade, nästan... Det fanns bara en delfunktion som inte ville sammarbeta, och det värsta va att jag verkligen inte kunde se felet...

Så vad gör man? Jo man tar en paus framför tv:n i hopp om att man ska komma på det senare. Och istället för att kunna ta det lugnt o titta på tv så funderar man på vad fasen det är för fel på funktionen.

Jag kan väl säga som så att jag fortfarande inte har en aning om varför delfunktionen inte funkade. Men, om man har ett problem man inte kan lösa, ja då kan man alltid arbeta sig runt det! Så jag skrev helt enkelt en ny delfunktion, men samma uppgift, men men annan utformning. Och tänka sig, nu funkar programmet fin fint :)

Sängdags

Det är sedan länge dags att sova för lilla mig, men ändock sitter jag envist kvar vid datorn. Det hade ju varit så mycket bättre om det faktiskt va skolarbete som jag gjorde, men så är självklart inte fallet.

Men! Jag har faktiskt pluggat flitigt idag. Jag har gjort en massa uppgifter i programmeringen, så nu har jag bara halva uppgift nio och tio kvar. Med tanke på att jag dessutom löst alla dessa uppgifter helt själv (ja mer eller mindre iaf) så tycker jag att jag förtjänar lite beröm...


Idag lyckades jag köpa biljett till tentakravallsittningen samt kravallen så klart. Även märket är införskaffat och påsytt på overallen :) *party party*

Va dessutom nere på stan en sväng och införskaffade ett playstation2, så nu kan jag köra singstar när som helst. Stackars, stackars kombos... :P


Imorgon... Ja, imorgon börjar jag klockan åtta. Det innebär ca fyra fem timmars sömn för min del... Ä, jag har klarat mig på mindre ;)

Imorgon ska jag o Malin ner på stan och göra av med mer pengar. Jag ska iof bara ha en tröja, men man vet ju aldrig vad som kan hända... Många butiker + pengar på kontot = mycket mindre pengar på kontot. Enkel matematik.

Nu ska jag börja tänka på att gå o lägga mig. Så kanske jag kommer i säng inom den närmaste timmen....

Jag försöker ju i alla fall

Usch, det går inte så bra för mig som jag hade hoppats... Försöker tappert plugga programmering, och till att börja med gick det faktsikt rätt bra. Men när jag kom till uppgift fem gick det utför. Egentligen är det inte så farligt som det låter, hela problemet går ut på att jag helt enkelt inte förstår frågan... Det samma gäller för uppgift sex och eftersom jag inte kan lösa den uppgiften kan jag inte lösa resterande fyra uppgifter eftersom de bygger på uppgift sex. Tur att vi har programmeringslektion imorgon, så jag kan fråga läraren om hjälp...


Tycker inte om att vissa kurser ges på engelska. Egentligen tycker jag väl om språk, och har för det mesta inget emot o läsa kurser på engelska. Men i vissa fall, som med programmeringen, så går det bara inte. Det är så många begrepp som har med programmering o göra så lycka till med att hitta dessa i en ordbok. Tekniska kurser borde inte få ges på engelska utan att samtidigt förse studenterna med en kursordbok!


Nu ska jag bädda ner mig i soffan, slötitta på tv och dricka en massa te. Och inte en enda tanke kommer att tillägnas programmeringen eller matten eller något annat som har med skolan att göra!

Usch vad otränad man kan va

Har precis varit ute o sprungit, har äntligen lyckats komma igång med träningen någolunda. Sprang väl ca tre kilometer, vilket va tillräckligt för att knäcka mig. Det är ju pinsamt vad lite man orkar med... Men med lite självdiciplin ska man väl få pli på kondisen. Ut och springa, gå promenader och så lite styrketräning på gymmet borde va tillräckligt för att man ska komma i form igen. Att komma i form till beach 2008 kanske inte är en omöjlighet trots allt...

Nu ska jag försöka sträcka ut mina stackars benmuskler samt träna mina små magmuskler. Tänk, en gång i tiden hade jag antydan till magrutor... Detta är ack ett minne blott, men med lite ihärdighet så kanske man kan återuppleva dessa glansdagar ;P

Anledningen till denna plötsliga hurtighet är att jag kommit underfund med hur onyttigt jag egentligen lever. Framför allt så äter jag inte alls så nyttigt som jag länge trott. Jag har nämligen kommit fram till att jag bara i år ätit fyra-fem påsar chips. I år! Det är ju bara typ tre veckor...


Urk, jag måste ner på stan och lämna igen filmerna Hanna, Elenor o jag hyrde igår. Undra om mina ben orkar med det??

Underbart är kort

Wee, vi dansade... men vissa omständigheter gjorde att det inte varade så länge... Men trevligt va det ;)

Trots planer på att plugga hela kvällen, samt att komma tidigt i säng, så hamnade jag konstigt nog ute på pubben. Detta måste nog ha varit en bland de trevligaste men dock märkligaste utekvällar hittills. Jag träffade på en kille som jag inte träffat på över ett o ett halvt år. Vi hade väl nått på gång, men det hela rann ut i sanden o så vipps 19 månader senare så står han där bredvid en. Kärt återseende, men dessvärre lite för sent - inte för att jag klagar, inte alltid man får veta svaret på "what if".

Inte nog med det, jag pratade med en hel del människor, kände nog hälften som va där kändes det som, samt stötte på sammanlaggt tre gammla ragg... Och så fick jag dansa tryckare med två killar... (jag vet att jag inte ska klaga, men ändå... hade det inte räckt med en?)

Nu är det nog bäst jag sover, med tanke på att jag lovat lillasyster att dyka upp på hennes skola innan ett imorgon då de har öppet hur... Hu, jag kommer va mer död än levande...

Go morgon

Igår hade jag varit vaken i över 55 timmar och kände mig ju rätt död om man säger så. Så jag kröp i säng innan tio, kilade in öronproppar i öronen och somnade bums :) Sååå härligt att få sova ut. Så när klockan ringde vid sex i morse hade jag inga större problem att ta mig upp, men bara för att jag kunde och ville låg jag kvar en timme till.

Nåväl, det var härligt med lite sömn för omväxlings skull. Nu ska jag va ambitiös och plugga i några timmar innan det bär av till skolan. Har labb (o är fortfarande utan labbpartner) och mattelektion idag. Sedan är det helg! Undra vad man ska hitta på??

.......

Idag är jag inte alls på bra humör. Inte alls...

Självklart kunde jag inte somna, så med lite tur fick jag väl en timmes sömn. För somnade gjorde jag väl, mer eller mindre strax innan klockan ringde vid sex. Och självklart (med tanke på hur trött man blir av att inte sova på över 40 timmar) vaknade jag inte riktigt till liv då klockan ringde, utan sov vidare i ytterligare 40 minuter. Så, eftersom min kära cykel strejkar genom ett punkterat hjul va jag riktigt sen. Superstressad hinner jag både duscha och äta frukost innan jag kollar upp busstiderna. Det visar sig att det ska gå en buss 07.39, vilket ju va mycket senare än vad jag trodde. Så jag andades ut och tog det lite lugnt, och gick till bussen i utsatt tid. Tjugo minuter senare har buss-jäveln inte kommit...

Klockan är över åtta och jag är djupfrusen innan bussen dyker upp och jag är inte lite sen (tacka vet jag akademisk kvart). Sedan när jag tänker hoppa av vid valla för att ta 202:an upp till universitetet, ja gissa om inte den bussen åker precis innan min buss hunnit stanna... Så jag fortsatte till nästa hållplats och fick gå hela vägen från McDonalds till b-huset...

Otroligt nog va jag bara ca fem minuter sen, men detta va tillräckligt för att jag skulle bli utan labbpartner på min första programmeringslabb. Så det tog mig säkert en timme att försöka lista ut hur jag skulle komma igång över huvud taget. Tur att det fanns folk att fråga om hjälp, även om man fick klara det mesta själv. När jag väl kommit igång med programmet gick det tack o lov bra att "programmera".


Nu tänker jag skolka från lektionen i analys och åka/gå hem och sparka lite på cykeln, samtidigt som jag ännu en gång försöker laga punkan. Ska även kolla om mina kombos kunnat samsas om någon tapet så jag äntligen kan lämna tillbaks tapetproverna och ringa tapetseringsfirman. Sedan ska jag plugga makroekonomi, under förutsättningen att jag inte somnar, samtidigt som jag ska tvätta och städa klart. Frågan är vad som kan hända för att rädda denna redan usla dag... *mummel*

Sömnproblem

Jag vet inte varför, men på sistone har jag haft väldigt svårt att somna. Vissa nätter går det bara inte, andra somnar jag framåt morgonen. Misstänker att det rör sig om nån slags ond cirkel av dåliga sömnvanor, så med lite god vilja borde det gå att få pli på problemet.

Nu har jag till exempel varit vaken i ca 36 timmar, eftersom nattens sömn uteblev. Så inatt borde jag fasen sova, annars kommer jag bli grymt irriterad! Idag har jag dessutom kämpat hårt med att trötta ut mig själv. Jag gick upp vid sex (icke utvilad så klart), skola klockan åtta till tolv med två föreläsningar (som jag nästan lyckades hålla mig vaken igenom). Därefter uträttade jag några ärenden innan jag gick hem. Ja, gick eftersom min kära cykel fick för sig att få punktering. Väl hemma var det bara att börja städa undan julen. Detta innebar ju även en massa tvätt. Dessutom kan jag ju säga att det va ett träningspass i sig att förvandla julgranen till majbrasa. Sedan var det ju cykelpunkteringen som måste fixas, vilket jag inte är säker på att jag lyckades med. Återstår att se imorgon...

Tycker jag hållt ett rätt högt tempo hela dagen och känner mig rätt utsliten just nu. Så mina förhoppningar är att jag somnar sött så fort huvudet vidrör kudden. Dags o testa... Natti natt!

Nej, nu ger jag upp

Försöker verkligen motivera mig själv till att plugga, men det går inte alls. Så nu tänker jag ge upp. Det finns inte en chans i världen att jag hinner lära mig allt tills imorgon. När jag nu ska hinna lära mig detta, ja det har jag ingen aning om. Men jag tror nog jag klarar mig ändå. Nej, det är bara o satsa på nästa tenta nu istället!


Ja... Arbetsintervjun gick väl, eh... bra... typ... Bara att jag inte kunde jobba då de ville att jag skulle jobba. Lyckat. Sen vet jag inte om det va så att de avvisade mig på ett väldigt snällt sätt eller om de faktiskt kan tänkas anställa mig för någon annan tjänst. Återstår att se antar jag. Jag vill ju ha pengarna! :/


Apropå arbetsintervjuer... Jag är verkligen kass på dessa intervjuer. Jag vet inte om det beror på att jag inte är någon som är bra på att sälja något över huvud taget (allra minst mig själv) eller vad det är. Så värst nervös är jag inte längre iaf, intalar mig själv att det inte är så värst farligt. Men hur svarar man på alla dessa frågor på ett bra sätt? "Varför passar just du för detta jobb?", "Vilka possitiva och negativa egenskaper har du?" osv, osv... Blev smått fundersam när hon idag ville veta mina negativa sidor. Har jag några sånna? (jag vill inbillar mig själv att jag är felfri). Så till nästa gång behöver jag nog va lite mer förberedd... Så ni kära läsare kan få lista mina possitiva och negativa egenskaper (om ni nu tror er veta dessa).

Arbetsintervju

Om typ en timme ska jag infinna mig på något kontor i mjärdevi med syftet att försöka sälja mig själv (mer eller mindre). Ska på intervju om en kundtjänstmedarbetartjänst. Dessvärre har jag aldrig varit speciellt bra på att sälja mig själv. "Varför ska just du få det här jobbet?" Eh... jag behöver pengarna? Troligen fel svar...

Nåväl, jag känner mig inte så nervös trots allt. Har en tenta imorgon som snällt distraherar mig.

Det största problemet just nu är hur lång tid det tar att cykla till mjärdevi?? Nog bäst o bege sig för att va på den säkra sidan...


Ibland är jag för lättövertalad...

Igår va jag hemma hos Malin och skulle plugga flitigt. Dock var ingen av oss speciellt studiemotiverade så vi gjorde allt annat istället.

På kvällen vankades det singstar med två nya skivor. De andra skulle ut, men eftersom lilla jag är pank (as always) så var min tanke att åka hem när de andra drog ut. Men, Malin har en ganska bra övertalningsförmåga och efter att ha blivit tillsnyggad så gick jag med på att följa med. Rolig kväll måste jag erkänna, men mindre rolig morgon. Jag säger som Malin, jag börjar bli för gammal för det här... *åldersnoja*

Ikväll blir det filmmaraton och lite tilltugg tillsammans med tjejerna. Tror det är disneyfilmer som står på programmet...

Abstinensbesvär och tentaångest

Jag försöker verkligen plugga, jag lovar! Men motivationen är lika med noll och avtagande.

Dessutom har jag ett extremt behov av lite flötig mat, och mitt chipsberoende gör sig gällande... Har försökt få Malin och Hanna att inse allvaret och gå med mig till affären för att inhandla just lite chips, men de skrattar bara elakt åt min desperata uppsyn.
 Verkliga vänner de där... *mummel*



O, affären nalkas! Chip, chips, chips, chips.... *deregel*

(och på min ena axel sitter mitt goda samvete o försöker tala om för mig att jag gör mig tio gånger bättre i bikini om jag inte köper chips o gluffsar i mig, medan det på min andra andra axel sitter en liten djävul och mumsar chips för fullt... )

Det var ingen dröm

Idag har jag fått ett mail, svart på vitt, att jag faktiskt klaradet lin alg tentan! *jihoo* Poäng = csn-pengar.

Och drömmen, som ju inte va nån dröm, bara fortsätter.

De har (äntligen) ringt från HG o bett mig komma o testjobba.
Jag blev väckt i morse o fick veta att jag var välkommen på arbetsintervju på måndag *gulp*
Hanna o jag får troligen våra skivor idag *trallalla*

Men så tror jag att jag inte fick lägenheten jag så gärna ville ha...
O så har jag ju en tenta i analys alldeles för snart...
O mina pengar är slut...

Eh, ska nog sluta nu, innan jag kommer på att det inte alls är nån dröm, utan bara vanliga livet...!

Gisslandrama

Jag börjar tröttna på pluggandet och vill mest bara hem och laga mat. Men det får jag inte för Malin, hon kräver att jag stannar till åtta. Ingen kompromiss verkade möjlig heller, trots att jag mutat med kladdkaka...

Jag vill heeeeem!

Vilken trevlig dröm

Malin rinde o väkte mig förut, hon tyckte att jag skulle bege mig hem till henne på stört så vi kan plugga... Själv ville jag ligga kvar i sängen och njuta av det faktum att jag sovit, läge. :) Men men, jag insåg vad klockan va så jag gick med på att dyka upp hos Malin inom rimlig tid.

Startar datorn o tänker kolla mail o dylikt när alexander påpekar att linjär algebra tentan troligen är rättad för han har fått in betyget. Så då måste jag ju kolla om jag också fått in betygen eller om jag borde räkna med ett underkänt...

Döm om min förvåning då jag ser att även jag fått in betyg från den kursen. Det betyder ju att jag klarat den! Sedan kan ni ju bara föreställa er min chock då jag ser fyran som jag tydligen fått på tentan.

Detta måste vara en dröm. Jag har bara inte vaknat än...

Vad gör man när man tyckts ha glömt bort hur man sover?

Nu har jag inte kunnat somna flera kvällar i rad o det börjar bli smått frustrerande. I början berodde det nog mest på att jag inte va trött, hade gått upp för sent och helt enkelt börjat vända på dygnet.

Men i går kväll var jag faktiskt trött, efter flera timmars plugg... Så varför, varför, varför kunde jag aldrig somna? Jag har seriöst inte sovit en blund i natt... :(


Får se hur bra det kommer gå o plugga idag. Men trots sömnbristen är jag förvånatsvärt pigg...

Plugg + alkohol = mycket roliga mattetal

Så har man pluggat nån stopp (mer eller mindre) ända sedan fem i eftermiddags. Sitter hemma hos Malin och känner mig flitig. Trött är jag inte riktigt heller trots att klockan närmar sig ett.

Eftersom vi båda pluggat flitigt tyckte vi väl att det var dags för en välbehövd paus samt någon slags belöning. Så Malin plockade fram sitt spritföråd så nu sitter vi och smuttar på varsin drink :P

Ska nog se vad Malin har för ätbart nu, och sedan ska jag räkna lite mer matte...


Sova? Nja, det kan jag väl göra en annan dag?

Dags att va lite nyttig

Sitter o försöker göra lite vettiga saker. Har mailat iväg mötestid och så till alla i grundvallagruppen, så känner att jag har varit lite duktig. Sitter nu och letar lite jobb men är rätt tveksam till att jag kommer få något... Men försöka kan man ju alltid!

Måste få tag på ett sommarjobb... Jag är jätteflitig när jag jobbar, och jag kan lära mig nästan vad som helst! Någon som vill anställa mig??

Jaha...

Så var det ny vecka och det var tänkt att nu skulle jag ta tag i tentapluggandet. Eftersom jag inte sovit så bra i helgen, och även tillbringat flera timmar i skolan, så passade jag istället på att ta det lite lugnt idag. Inget plugg idag inte!

Istället blev det en sväng till gymmet med Malin och Sofie och efter det gick vi till Mcdonalds... Ja, jag vet...

Nu har jag iaf gjort matlåda till morgondagen, eller nått ditåt iaf. Hade en massa köttfärs som jag ju va tvungen att göra något med. Det klassiska hade väl varit att göra köttfärssås, men jag kände inte för pasta igen o igen o igen, så jag gjorde hamburgare istället.

Har även en liten lista på saker jag måste göra (imorgon helst). Måste ringa till tandläkaren o höra om priser och så och därefter ringa till försäkringsbolaget o höra med dem vad de kan tänkas vara villiga o betala. Försäkringsbolag är väl knappast kända för att vara generösa så... Sen så måste jag bestämma mötestid och mötesplats för grundvallagruppen. Dessutom borde jag tvinga mina kombos o bestämma vilka tapeter vi ska ha här hemma och sedan ringa vem det nu är som ska tapetsera o tala om för dem vilka tapeter som gäller. Efter allt detta borde jag sätta mig och plugga.

Kan inte sova

Har försökt men sömnen är långt borta. Så jag gav upp...

Frågan är då hur man ska fördriva natten? Städa? Plugga? Baka? Inget lockar...

Undra hur länge jag kan va vaken?

RSS 2.0