Torsdag

Äntligen en lugn dag! De inledande veckorna på perioden har varit minst sagt hektiska. Så det är mycket välkommet med en så pass kort dag som denna dag har varit. En föreläsning 8-10 är allt den har att bjuda på, så nu sitter jag nerbäddad i soffan och undrar om jag ska njuta av ledigheten eller ha lite framförhållning och plugga. Lutar ju en smula åt det förstnämnda.
 
Anledningen till att jag inte stannade i skolan efter föreläsningen, vilket hade varit mest effektivt ur pluggsynpunkt, är att en hantverkare skulle dyka upp och fixa ett par saker som jag felanmäde under tenta-p. Ett elutag som börjat lossna lite i ena kanten, en svart silikonlist vid diskhon som borde vara vit samt det kanske mest kritiska - lysknappen i badrummet hängde löst. Eftersom jag ogillar att främligar klampar omkring i min lägenhet utan att någon är hemma snäppet mer än att vara instängd i min lägenhet med en främling så krävde jag att jag skulle va hemma när hantverkaren fixade med detta. Ett par minuter tog besöket och nu sitter alla elgrejer fast där de ska och silikonlisten är utbytt. 
 
Ikväll vankas planering och packning. Imorgon bär det nämligen av till Uppsala där vi ska hälsa på Davids syster lite hastigt. På lördag beger vi oss nämligen till Stockholm för min födelsedagspresent - Lakritsmässan! 

Lördag

Taggar för att jobba årets första pensionärspass på [hg] ikväll. Det är p-fest och då får vi gamlingar självklart ställa upp och blanda drinkar så att de andra kan få festa istället.
 
Det där med att va taggad kanske kan diskuteras. Ska ju så klart bli hur kul som helst att stå bakom baren igen, men det överskuggas en aning av det faktum att jag knappt kommer få sova inatt. Imorgon är det nämligen möte med projektgruppen för att sätta ihop tisdagens projektpresentation. Hoppas folk har gjort det de ska för en annan kommer va lite extra lättretlig imorgon och kommer inte att dra sig för att skälla ut den som latat sig. 
 
 
Från en sak till en mycket roligare sak - gissa vem som klarade båda tentorna? Jo, jag! Visst var det på håret på den ena, men ett godkänt är fortfarande ett godkänt. Hur skönt som helst att slippa omtentorna som jag liksom hade ställt in mig på att få skriva. Nu kan jag ju ägna den tiden åt andra tentor...
 
 

RSS 2.0