Tisdag

Host. Snörvel. Ynk. 
 
Det sammanfattar nog min sinnesstämning just nu.

Lördag

Känner mig smått speedad efter att ha hält i mig en hel flaska cola, men är det helg så är det. Sedan att jag druckit minst två flaskor till denna vecka är av mindre betydelse.
 
Idag har det varit släktkalas för mig och syrran, vi fyller ju år nu i veckan. Fick en massa fina saker, eller saker och saker, presenter. Hela fem buketter tulpaner fick jag, så nu står de här på köksbänken och sprider vårkänslor. Fick även lite pengar, presentkort på Åhlens och Ikea, lite baksaker, en orkidé, en duk, några assietter, en bricka, ljus och servetter och en prenumeration på en mattidning. Tror jag fick med allt. 
 
Bjöd in svärföräldrarna på kalaset också sådär i sista stund. Tur nog hann jag inte bli nervös över att de skulle få träffa min släkt och hur som verkade det gå riktigt bra. Syrran stod för kakorna och jag hade fixat tårtorna. Rättvist uppdelat, även om det nog hade varit lättare att frakta ett gäng kakor än två tårtor hem till syrran. Tårtorna blev hur som mycket goda trots en del incedenter i köket. 
 
Nu sitter jag smått utmattad hemma i soffan och funderar på vad man ska hitta på resten av helgen. Pojken har ju övergett en tills på måndag så jag får roa mig bäst jag kan på egen hand. Så det blir troligen en del plugg, disk och annat hushållsarbete. En vet ju hur man ska roa sig när man har chansen. Eller hur det nu var...
 
 

RSS 2.0